16 april 2017 Rondreis Sril Lanka Ellla

Vandaag konden we een beetje uitslapen, maar doordat de zon volop op onze kamer scheen waren we al vroeg wakker. Maar lekker geluierd en om 8:15 gingen we ontbijten. Om 9 uur stond Wasa klaar om ons naar Little Adam’s Peak te brengen. 

Het was toch best weer een klimmetje maar het uitzicht was schitterend. We konden zo naar ons hotel kijken en het dal inkijken. Was weer de moeite waard. 

Na de afdaling hebben we Wasa weer opgezocht en heeft hij ons afgezet bij het begin van de wandeltocht naar de 9 bogen brug. De brug is door de Britten gebouwd in de Britse koloniale periode. We konden gewoon over het spoor lopen totdat de trein er aan kwam. Die komt maar een paar keer per dag en het was super leuk om langs het spoor te staan en te zwaaien naar de mensen in de trein. De wandeling door de natuur naar de brug was erg leuk.

Hierna zijn we even terug gegaan naar het hotel om ons even op te frissen en daarna zijn we met z’n drieën wat gaan eten bij het restaurant waar we gisteren ook goed hadden gegeten. We hebben gezellig zitten kletsen en daarna hebben Michael en ik nog even gewinkeld in Ella en ging Wasa naar het hotel terug. We namelijk de tuktuk naar het hotel. Spotgoedkoop en grappig om te doen. 

‘S avonds heeft Wasa ons weer in Ella gebracht om te eten en ging hij weer terug want we namen gewoon weer de tuktuk naar het hotel terug. We hebben lekker gegeten bij de Icecube. 

Vanavond maar niet te laat slapen want morgen vertrekken we om 6:30 richting het olifantenweeshuis. Om 9 uur is het namelijk voedertijd en dat moet erg leuk om te zien. 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.