19 april 2017 Rondreis Sri Lanka Unawantuna 

Gisteren een relaxdagje in Unawantuna. Om half negen pas ontbijten is best een luxe tijdens deze vakantie hihi.

Na het ontbijt hebben we de tuktuk genomen naar Jungle Beach. Via een weggetje wat best steil was, werden we afgezet bij een smal pad en dat pad moest je nemen naar het strand. Door de jungle dus, we kwamen ook nog een aap tegen en van andere hadden we gehoord dat die een varaan van 2 meter waren tegengekomen. Tja verschil moet er zijn…

Her was een mooie baai, maar helaas best smerig met al het plastic en afval wat in de zee dreef, op sommige plekken was het goed te doen, dus even war in de zee gezwommen. En vanaf het strand had een mooi uitzicht op Galle.

Na een paar uurtjes zijn we weer terug gegaan en hebben we eerst maar even een douche genomen om al het zand af te spoelen. Even wat gegeten in het hotel en daarna nog even wat inkopen gedaan. Kruiden om mee te koken en een broek.

Daarna terug in het hotel nog even gezwommen in het zwembad bij het hotel en s avonds gegeten in het hotel. Gezellig zitten kletsen met een stel uit Denemarken. Het blijkt dat dit hotel voor 50% van een Deense eigenaar is, we vonden het al zo opvallen dat er zoveel Denen hier waren. Maar in Unawantuna komen denken we ook veel Russen, want bij de winkeltjes die excursies verkopen staat het ook in het Russisch geschreven.

Vandaag naar Colombo, maar eerst nog even Galle bezoeken. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.