22 april 2017 Malediven 

Vandaag heeft Michael zijn eerste duik gemaak! 

Eerst lekker uitgeslapen en om half negen gingen we ontbijten. Het buffer was prima. Zoveel keus dus je kan van alles uitproberen en heerlijk al dat fruit. 

Daarn hebben we nog op een heerlijk groot bed gelegen wat uitkeek op de zee en ben ik gewoon weer even in slaap gedompeld. Daarna naar ons huisje gegaan en zijn we gaan snorkelen en lekker geluierd op onze ligbedden.

Eerst zou Michael om 4 uur gaan duiken, maar ze kwamen vragen of 2 uur ook oke was. Ach ons maakte het niet uit alleen moesten we nu dan wel gelijk wat gaan eten. Vandaag heb ik een soepje genomen en Michael een burger. 

Om 2 uur ging Michael dus naar de duikschool en kreeg hij uitleg en gingen ze het water in. In het begin was het best een beetje lastig om goed te blijven ademen, maar na een tijdje had hij het door en gingen ze verder het rif in. En heeft hij zijn eerste duik gemaakt van bijna 12 meter. Ik krijg het al benauwd als ik er alleen al aan denk hihi 

Hij vond het geweldig en heeft vele mooie vissen gezien en een hele grote rog. Hij ligt nu even te slapen want zo is het al weer tijd om te eten.

Morgen gaan we misschien een glaskano huren en we gaan ook nog helemaal ons eiland om zwemmen met de snorkels.

Heerlijk hier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.