Dag 1 en 2 van onze Thailand reis

Vrijdag 3 mei zijn we rond half 11 naar Schiphol gereden. We konden vanaf 11 uur inchecken maar dat hadden we donderdag al gedaan en we wisten dus al op welke stoelen we zaten. Stoel 32a en b. Op Schiphol eerst nog even wat rondgelopen en een broodje en koffie/ thee gedronken. Om 13.15 konden we boarden en om 13.45 mochten we het vliegtuig in. We hadden best goede plekken. En toen begon de vlucht van toch bijna 11 uur. Onderweg kregen we 2 keer wat te eten en helaas niet zo veel drinken. Ook lag bijna iedereen te slapen, behalve Michael die was lekker zijn filmpjes aan het kijken. Om 6.15 Thaise tijd zijn we geland en nadat we onze bagage hadden en door de Douane waren gegaan gingen we naar onze reisagentschap khiri. Een mevrouw stond ons al op te wachten en begeleiden ons naar de taxi die voor ons klaarstond om ons naar het eerste hotel te brengen villa cha cha in Bangkok. De rit was spectaculair, ik dacht dat we wel bijna honderd keer een bijna botsing hadden šŸ™‚ aangekomen in het hotel, ingecheckt en toen naar onze kamer.
Kamer zonder raam hihi maar wat maakt het uit, we zijn hier maar twee nachten. Wel ligt ons hotel dicht in het centrum dus de ligging is prima. Maar eerst maar even een paar uurtjes slapen, het was nu 9 uur en we hebben de wekker op 1 uur gezet. Om 1 uur opgestaan en ons klaargemaakt om Bangkok te gaan ontdekken. Wat is het hier heet zeg, maar rustig aan doen en continue drinken. We hebben onze eerste tempel van Thailand bezocht, de wat changa songkhram. Schoenen uit en dan de tempel bekijken. Wat een rust in het zo drukke Bangkok. Echt heel mooi.
Daarna nog een stukje verder gewandeld en uit eindelijk bij een park Sanam Lulang uitgekomen. Hier even op het gras gezeten en gekeken naar een sport waarvan we de naam niet weten. Ze hielden met z’n zessen een bal omhoog en die moest dan in een soort mandje die op een bepaalde hoogte hing. Was best geinig om te zien en lekker in de schaduw. Ook waren een aantal vliegers opgelaten. Daarna zijn we weer terug gelopen naar het hotel, nog even wat inkopen gedaan bij 7eleven en vanavond lekker op tijd slapen. Morgen willen we s morgens naar het grote paleis en s middags gaan we fietsen in chinatown.
[cwp-gallery]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.