Dag 10 chiang mai

Beetje uitgeslapen en om half negen eerst maar eens ontbijten. Prima ontbijt. Rijst, kippenpootjes, maar ook toast en jam enz.
Daarna ons klaar gemaakt voor een dagje chiang mai. Tegenover ons hotel zit een taxibaas mr lucky, dus helemaal oké. Wij in de taxi eerst naar khiri travel. Want morgen gaan we de trekking doen. We kregen bij khiri travel een filmpje te zien en zag er leuk uit. Ook kregen we wat info, over wat we mee moeten nemen en vooral niet te veel want je moet het allemaal mee dragen. daarna naar de eerste tempel, wij er naar toe lopen, we werden steeds aangehouden voor een taxi, tuktuk’s , maar wij gingen lekker op ons gemak lopen. Wat een andere stad dan Bangkok zeg. Echt veel rustiger. Het was weer een mooie tempel. Ik word echt rustig van die tempel. Heel apart gevoel.
Daarna zijn we in een soort open busje/truck naar een insectenzoo gegaan. Voor 300 baht, dus voor ongeveer 6 euro voor heen en terug. En het was ongeveer 17 km heen. Echt geen geld dus.
En hij bleef dus op ons wachten bij de insecten zoo. Het was interessant daar. Wat heb je veel insecten zeg, ook hadden ze een vlinder tuin en spinnen. We hebben daar we een uurtje rondgelopen en onze chauffeur maar wachten. Daarna zijn we weer terug gereden naar de stad en heeft hij ons bij een andere tempel afgezet. Was ook weer mooi en toen maar eens op zoek naar een eettentje voor een hapje. Hier wat gegeten en toen weer een stukje gelopen op zoek naar een 7 eleven, de supermarkt. We moesten nog water kopen en en toiletpapier voor morgen. Spannend,
Daarna in de tuktuk, terug naar het hotel en toen nog even gezwommen en nu liggen we even op de kamer te relaxen en straks weer een hapje eten en dan morgen op tijd opstaan want rond 8 uur worden we opgehaald voor de trekking.

Eén gedachte over “Dag 10 chiang mai

  1. Leuk weer hoor, de verhalen en de foto’s. Jullie zien prachtige dingen.
    De TIMETABLE WANG YEN STATION foto is een beauty. Als je de trein mist neem je toch gewoon de volgende 🙂
    Ben benieuwd naar het trekkingverslag.

    groetjes, Joost

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.