Dag 15 wandelen in de bergen bij Homer

Heerlijk uitgeslapen en wat is er mooier dan wakker worden met zon en uitzicht op de besneeuwde bergen en zeeotters in het water. We hebben ontbeten in The sourdough express. Michael had een sixpack, twee pancakes met ei en bacon. Als we straks terug zijn, hoop ik voor hem dat hij nog steeds een sixpack heeft hihi.

Na het ontbijt terug gereden naar onze suite en spullen gepakt voor de wandeling. Vlakbij was een visitor centrum met een wandelroute. We hebben daar heerlijk gewandeld en helaas geen rendieren of de lynx gezien. Het bleek namelijk dat in het wandelgebied een lynx gesignaleerd was. Na 3 uur wandelen zijn we weer naar Homer gereden en bij de subway geluncht. Hierna nog even naar de boekwinkel van Homer gegaan. Daarna zijn we terug gegaan naar onze suite en hebben we de rest van de middag heerlijk in de zon zitten lezen. Het was vanmiddag zo mooi weer geworden. S avonds weer naar de sourdough express voor ons avondeten. Michael een heerlijke burger en ik een heerlijke salade met kip. Helaas weer een mooie dag voorbij, nog 1 dag in Homer en dan de lange rit naar Anchorage, ongeveer 500 km :).
[cwp-gallery]

Eén gedachte over “Dag 15 wandelen in de bergen bij Homer

  1. Wauw! Ziet er goed uit. Lijkt me heerlijk wakker worden met zo’n uitzicht.

    Nou heeft Michael altijd al een sixpack gehad, dus van 1x zo’n ‘ontbijtje’ zal hij geen gevolgen ondervinden toch? Was wel teleurgesteld dat je hiervan (z’n sixpack, niet het ontbijt) geen foto hebt geplaatst, ha ha….

    Geniet er in ieder geval nog even van (je vakantie dus), voordat je het weet ben je al weer terug…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.