Dag 16 Homer, bezoek Pratt museum en Homer spit

Lekker weer uitgeslapen en op weg voor ons ontbijt bij The sourdough express. Bleek hij vandaag gesloten te zijn. Gelukkig hadden we van de eigenaresse van het hotel een aantal ontbijt adresjes gekregen dus wij op naar Duncan’s. Ook hier hebben we heerlijk ontbeten hoor.

Terug naar de suite en daarna gingen we naar het Pratt museum. Dit museum heeft van alles tentoongesteld, bijv. Hoe ze hier leefden vroeger, over de visvangst, over de dieren in de zee hier en natuurlijk over de aardbeving in 1964 en de olieramp in 1989. Was niet een al te groot museum maar best interessant.
Na het museum zijn we naar de Homer spit gegaan. Dat is het laatste stuk weg van Homer. Hier heb je allemaal winkeltjes, visvangst wordt getoond en we hebben een zee adelaar hier gezien. Die zat lekker op een lantaarnpaal te genieten van een heerlijk stuk vis.
Hierna zijn we weer even naar Homer downtown gegaan en hebben we bij cosmic kitchen een lekker sandwich gegeten. Daarna nog even naar de safeway, even drinken inslaan en ons avond eten. We eten vandaag lekker weer eens op onze kamer.
Morgen dus vroeg opstaan voor de rit naar Anchorage en dan is het bijna echt voorbij, snik snik. Maar waar we wel naar uitkijken is om luuk weer te zien, en de rest ook hoor 🙂
[cwp-gallery]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.