Dag 17 dagje strand koh phangan

Vandaag heerlijk rustig aan gedaan, beetje uitgeslapen, was helaas al om 6 uur wakker, maar nog lekker blijven liggen tot 8 uur. Even gedoucht, en daarna ontbijten. Het is ook hier weer een goed ontbijt,lekker vers fruit en toast en eieren, jam prima allemaal.
Na het ontbijt hebben we een rondje dorp gelopen. Zelfs hier hebben ze 7 eleven. Dus nog even een fles water gekocht, wat koekjes. Daarna zijn we lekker naar het zwembad gegaan. Gezwommen in de zee en het zwembad. Ook nog geluncht, een heerlijk broodje kipfilet en daarna ging Michael naar de Thaise masseuse. Hij had zin in een heerlijke massage. Ik ben nog even aan het strand gaan liggen en heb nog een uurtje heerlijk geslapen. En daarna weer genieten van het uitzicht. Echt super mooi hier. Nu zit ik nog even op de veranda, genieten van het uitzicht op zee.
Vanavond nog een hapje eten hier. Gisteravond was het eten ook hier weer goed. Michael had groene curry, die was wel erg pittig, maar smaakte goed. Ik had groente, kipfilet in een heerlijke saus. En toen we bijna klaar waren, begon het onwijs te hozen. Het is dan ook heel erg klam.
Maar na een half uurtje was dit ook weer voorbij. Beter dan in Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.