Dag 17 van Homer naar Anchorage

Vanmorgen op tijd opgestaan en nog even naar de sourdough express voor een ontbijtje gegaan. Michael nam weet een sixpack en ik toast met jam en ham. Daarna terug gegaan naar onze suite en de koffers ingepakt en uitgecheckt bij ocean inn. Auto ingeladen en op weg naar Anchorage.

Het was ongeveer 350 km. Maar het rijdt hier zo lekker, bijna geen verkeer, en de weg en het uitzicht onderweg is zo mooi dat de kilometers voorbij vliegen. En wat een grote campers zie je hier, het zijn eigenlijk gewoon huizen maar dan op wielen en dan ook nog een jeep op de aanhanger. Echt gaaf om te zien. Onderweg nog een eland gezien of was het nou toch een paard? Bij gridwood gegeten, weer een een veel te grote sub :). En zien we daar weer die twee nederlanders die we ook in McCartney en valdez zagen. Zo’n groot land en dan ga je toch bij het zelfde restaurant eten. Hun vliegen morgenochtend terug. Wij hebben nog een dag tegoed :). Om 3 uur waren we bij het hotel waar we ook onze reis begonnen waren. We konden al inchecken, dus snel de koffers naar de kamer gebracht, nu eens niet tegenover de ijsmachine. We zijn nog even downtown Anchorage gegaan, lekker door de mall gelopen. Michael heeft nog een Levi gekocht. Hij heeft er nu 3 voor de prijs van 1 in Nederland, vraag je toch af hè waarom moet dezelfde broek in Nederland nou 3 keer duurder zijn. Nog even doorgewandeld en naar het monument van president Eisenhower gelopen. Helaas begon het wel weer te regen, dat doet het best vaak hier. Nog even naar sears gegaan en toen terug naar het hotel. Hier s avonds gegeten en morgen nog een dagje Anchorage tegoed.
[cwp-gallery]

2 gedachten over “Dag 17 van Homer naar Anchorage

  1. Net even de laatste 2 dagen doorgenomen, wat gaat de tijd toch vlug en zoals José al zei, hier regent het ook (vaak), en volgens de weerberichten zullen jullie voorlopig geen verschil in het weer hebben met Alaska, misschien iets warmer, maar dan kunnen jullie langzaam wennen. Want dat zal het wel zijn, met 350 km. ben je heel Nederland door. Maar deze reis kan niemand jullie meer afnemen en zo te lezen is het echt genieten. Ik zei net tegen Ram, het gaat snel en mis ik jullie ook, geniet nog van de woensdag en donderdag een hele goede reis terug. Morgenochtend lezen we samen met Luuk jullie laatste dag even door, tot vrijdagmiddag, liefs van ram en mam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.