Dag 19 van Anchorage via Fairbanks, Frankfurt naar huis

Onze laatste dag is nu echt aangebroken in Alaska. Vanmorgen op tijd opgestaan en nog een keer ontbeten in het restaurant van het hotel en toen koffers gepakt en naar het vliegveld gereden. Onderweg nog wel even getankt, anders zou het verhuurbedrijf het wel dienen dan betaal je 9 dollar per gallon, dus het dubbele. Op het vliegveld de auto ingeleverd en naar de incheck balie gegaan. Bleek dat we 8 kilo overgewicht hadden, niet wij maar de koffers hoor hi hi. Dus even iets efficiënter ingepakt en bij een andere dame gaan staan en die kneep haar ogen dicht, boften wij even anders moesten we nog een koffer kopen en 65 dollar extra betalen. Waren het toch nog dure spijkerbroeken geworden :). Daarna met de bus naar de North pier en daar door de douane. Hier werd een bodycheck gedaan. Jammer dat we hem niet mochten bekijken. En toen begon het lange wachten beginnen. We vlogen van Anchorage om 13:15 en waren een uurtje later in Fairbanks. Hier gingen heel veel mensen uit het vliegtuig en stapten weer nieuwe mensen in. Na een uurtje wachten gingen we nu op weg naar Frankfurt. Een vlucht van 8 uur en 30 minuten. Weer lang wachten en zitten dus. We hebben net gegeten en ga zo maar even een dutje doen, als dat kind voorbij eindelijk eens zij mond houdt, ach moet je toch niet aan denken, luuk bijna 9 uur in het vliegtuig nee hoor Jose, centerparcs is prima, lekker dichtbij met een heerlijk zwembad voor luuk.
We hebben het overleefd, het blijft altijd een lange zit. Vlucht van Frankfurt naar Amsterdam was maar 50 minuten. En daar stond me ma ons al op te wachten, lekker naar huis, en dan hopen dat de jetlag zo snel mogelijk voorbij is. Het was een geweldige vakantie. Nu lekker slapen in ons eigen bed.

Eén gedachte over “Dag 19 van Anchorage via Fairbanks, Frankfurt naar huis

  1. Je eigen bed en een bruine boterham met hollandse kaas, da’s waar ik altijd weer naar uitkijk…fijn dat jullie weer gezond thuis zijn en dat jullie het naar je zin hebben gehad. Kun je weer even op teren…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.