Dag 2 van Anchorage naar Talkeetna

Gisteravond op tijd gaan slapen want we waren allebei best wel moe van de reis. Alleen om 1 uur had ik het gevoel dat ik al uren geslapen had, maar dat zal wel komen door het tijdsverschil van 10 uur. Om 6 uur waren we allebei klaar wakker, maar gelukkig dat we iPAds en e-reader hebben :). Om 8 uur toch maar opgestaan en daarna ontbijten in het hotel. De serveerster vertelde verschillende verhalen over alaska en vertelde dat onlangs een beer het ziekenhuis had bezocht. Het blijkt dat er ook beren in Anchorage  zitten. Na tot eten de koffers  gepakt en uit gechecked. De auto in en op weg naar Talkeetna onze volgende bestemming. Onderweg zijn we gestopt bij eklutna, daar was een russchisch orthodoxe blokhuiskerk en een indianen kerkhof te bezichtigen . Daar na gingen we verder naar wasilla waar we de iditarod trail headquarters en museum hebben bezocht. Hier ware sledehonden en ze hadden ook puppy’s dus helemaal goed. Ook nog een file bekeken over die trail.  Hierna gingen we op zoek naar een restaurant en hebben bij Wendy gegeten. Toen de weg vervolgd naar Talkeetna waar we rond drieën aan kwamen. Het is echt een leuk huisje waar we in verblijven. We blijven hier twee nachten. Het dorp is een museum op zich. Beetje rond gelopen en s avond gegeten bij twister creek. Was erg lekker maar wel weer veel. Nu zijn we best wel weer moe en misschien het tijdsverschil dus zo lekker slapen. Mich ligt al te maffen op de bank.

 

 

 

 

Eén gedachte over “Dag 2 van Anchorage naar Talkeetna

  1. Ha Petra en Michael, net de verslagen van jullie eerste 2 dagen gelezen, fijn dat de reis goed gegaan is, al duurde het wat langer dan gedacht, maar jullie zijn goed aangekomen. En wat een mooie auto, ik neem aan dat de foto die op de site staat van de auto is.
    Ik probeer iedere dag, maar zeker om de dag even de site te bezoeken, vind het leuk om jullie zo te volgen, ik ga nu even op Google kijken naar de plaats Talkeetna waar jullie 2 nachten blijven.
    Fijne tijd in Takleetna, groetjes van ons.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.