Dag 3 Bangkok

Vanmorgen om 7 uur ging de wekker, maar we waren allebei nog dood moe. Dus toen hebben we ons nog even lekker omgedraaid en hebben we nog even een paar uurtjes geslapen. Om half 10 toch maar opgestaan en hebben we in het hotel ontbeten. En wat een regen, was ook geen weer om op pad te gaan. het kwam met bakken uit de hemel. Na het ontbijt, Petra was al weer bijna in slaap gevallen zijn we weer even gaan slapen. Wat waren wij moe! Om 12 uur wakker geschrokken en helaas waren we dus te laat voor de fietstocht. Toen hebben we gewoon onze eigen toer gedaan. We zijn de straat op gegaan en hebben een tuktuk aangehouden. De eerste vroeg echt te veel, dus hebben we een ander genomen. Voor 1,20 zijn we van ons hotel naar het grote paleis gebracht. Echt geweldig om in zo’n ding te zitten. Het grote paleis was erg mooi. Mooie zalen en gebouwen, mooie Boeddha’s en wat een rust daar. Daarna zijn we naar Wat Arun gegaan met de boot, wel via een omweg, met twee tuktuk’s, maar ja daar na werden we voor 3 baht, ongeveer 15 cent overgezet met de boot. Deze Wat was ook weer erg mooi. Hier was het qua mensen ook een stuk rustiger dan in het grote paleis. Daarna weer naar de boot en toen zijn we naar Wat Pho gegaan. Hier ligt de liggende Boeddha, ook weer zo geweldig, ook weer mooie zalen. Hier kreeg je zelfs een flesje water. Want dat moet je hier zeker, water drinken de hele dag door. En dan hoef nog niet eens vaak naar het toilet, dus kan je nagaan wat je verdampt.
Hierna zijn we lekker terug gegaan naar het hotel. Op het terras bij het zwembad hebben we eerst nog wat gegeten en daarna even naar de koele kamer. Straks nog even opfrissen voor het avond eten en dan morgen op weg naar hin tok rivercamp.
[cwp-gallery]

2 gedachten over “Dag 3 Bangkok

 1. Hoi Petra,
  Ik heb je helemaal geen fijne vakantie meer gewenst voor je vertrok, dus als nog via deze weg. Het is leuk je verslag te lezen, is alsof of ik ook beetje op vakantie ben. Net even gekeken naar het Hin Tok Rivercamp; ziet er super uit!
  Mocht de hitte en het eten je darmen overwerk gaan bezorgen dan is de beste remedie coca cola drinken. Helpt echt!
  Veel plezier en geniet van je reis.
  Groeten,
  Annemarie

 2. Hoi Annemarie, tot nu toe gaat het goed. Morgen hebben we weer een reisdag naar phitsanluk, maar wij hebben gekozen voor de dagtrein, kunnen we nog een beetje van het uitzicht genieten.
  Groetjes Michael en Petra

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.