Dag 6 ochtend Hin Tok Rivercamp en s middag naar Bangkok

Zo, vandaag konden we lekker uitslapen, lekker pas om 9 uur ontbeten met heerlijke toast met ananas jam en meloen en ananas toe. Daarna lekker voor de tent gehangen en even helemaal niets doen. Om 12 uur nog even wat gegeten en toen kwam om 1 uur de minivan die ons weer naar Bangkok reed. Het rit duurde ongeveer 4 uur. Maar onderweg zie je zo veel. Af en toe krijg je toch ook echt van de spoorloos momentjes. Ook al die mensen onderweg, die op pad zijn met hun verkoopwaar. Je vraagt je toch af of ze dit nu wel verkopen, want het zijn er zoveel. Ook zie je hier de Makro, we hebben toevallig onze pas bij ons 🙂 we hebben eerst die andere mensen op het station afgezet, die namen de nachttrein naar chiang mai en wij waren de enige die weer naar Bangkok terug gingen. Rond 5 uur waren we weer in villa cha cha. We hebben nu een andere kamer met een nog mooier uitzicht, eerst keken we uit, nou ja vanuit de badkamer dan op een muur en nu kijken we uit op een dak. Ook weer even een klein hapje gegeten, en nog even door de straten gewandeld en nu even op onze koele kamer relaxen. Morgen weer vroeg opstaan want de trein vertrekt om 8.30 en die mogen we niet missen hihi. Maar vanavond weer lekker een hapje eren in de macaronitent. [cwp-gallery]

4 gedachten over “Dag 6 ochtend Hin Tok Rivercamp en s middag naar Bangkok

  1. Geweldig land, Thailand.. Waar gaan jullie nu naar toe, richting noorden of zuiden? Zelf een aantal jaar gelden Bangkok en het zuiden gedaan maar het noorden staat nog zeker op mijn lijstje. Ben benieuwd naar jullie ervaringen. Geniet ervan en ik blijf meelezen hoor!
    Irene

  2. Hi Irene, we reizen nu naar het noorden, we zitten nu in sukhothai en reizen overmorgen naar chiang mai en dan vliegen we naar koh samui en bezoeken we nog Ko phangan en Ko toa, een duikeiland dus helemaal iets voor jou!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.