Vakantie hongarije dag 1

Vrijdag zijn we vertrokken om 7.15. Lekker op tijd dus. Op weg naar Hongarije. We gaan er 2 dagen over doen, lekker op ons gemakkie. Rond 10 uur was het tijd voor onze eerste pauze. Een lekker broodje met olijven en heerlijke ham, kop thee erbij en Michael cappuccino, genieten. Daarna weer verder op dé A3. Rond 1 uur weer even stoppen, toen een lekkere salade gegeten en zag ik op mijn telefoon dat mijn studie genootje Marleen gezakt was voor het examen procesrecht. Internet deed het daar niet, dus ik kon niet kijken op de site.
Ik ging nu een stukje rijden, maar het leek wel of ik tv aan het kijken was en viel bijna in slaap. Dus maar weer gewisseld, mich had een uurtje geslapen dus die was wel weer uitgerust.
Rond 5 uur een hotel gezocht, we hebben vannacht in bernried hotel geslapen. Gisteravond hier heerlijk gegeten voor weinig, waarom kan dat nou niet in Nederland? Nu zo even ontbijten en dan op weg naar dunazentmiklos in Hongarije. Het is nog ongeveer 600 km rijden.
Fijne dag!

Ps. ik ben trouwens ook gezakt, 0,4 punt te weinig…

Eén gedachte over “Vakantie hongarije dag 1

  1. Hoi Petra en Michael, fijn dat de reis voorspoedig gaat. Peet hartstikke jammer dat je net iets tekort hebt voor het slagen van dat examen. Balen. Probeer het van je af te zetten en samen met Michael lekker te genieten van jullie vakantie. Liefs van Gerard en Riet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.