Vakantie Hongarije dag 12

Lekker uitgeslapen en besloten om vandaag niet naar Boedapest te gaan. Het wordt er 30 graden vandaag. En hier was het ook super weer om te wandelen dus hebben we de wandelschoenen aangetrokken.
Eerst naar szomod gereden een plaatsje hier 5 km vandaan en vanuit hier begon de de wandeltocht naar dunaalmas. Ongeveer 7,5 km. Een mooie route door het bos, weilanden en niet al te veel klimmen.
Na ongeveer 2 uur waren we in dunaalmas en zijn we eerst even naar de Donau gelopen en even uitgerust aan de Donau. Lekker genieten zo met z’n tweetjes.
Daarna een restaurant opgezocht want van het wandelen hadden we best trek gekregen. Michael nam iets Hongaars, we weten niet meer hoe het heette, maar het was met brood, vanillesaus en maanzaad. Ik nam een salade.
Daarna weer de weg teruggelopen, toen moesten we eerst welke even klimmen en wat ook wel apart was dat de route over een begraafplaats ging.
Om 4 uur waren we weer in szomod en zijn we nog even naar de Tesco gereden voor wat boodschapjes. Morgen is het hier een nationale feestdag, dus morgen maar een luierdagje…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.