Vakantie Hongarije dag 2

Vannacht hebben we dus in Bernried geslapen, een mooi hotel met een uitstekende keuken. Heerlijk geslapen, we waren alleen wel super vroeg wakker. Na een goed ontbijt zijn we rond half negen in de auto gestapt op weg naar dunazentmiklos.

Na een klein uurtje waren waren we in Oostenrijk. Daar reden we lekker door en genoten we van de mooie uitzichten. Rond half 12 gestopt voor wat te eten. Michael nam leberknödel suppe met een salade en ik nam aardappelsoep met spekjes. Lekker met een semmel en Michael nam een bretzen.

Daarna nog even in de shop gekeken en zagen we nog een kookboek liggen die we toch maar weer meegenomen hadden. Stonden toch ook weer lekkere gerechten in.

Daarna weer verder en rond 4 uur waren we in dunazentmiklos. Ingecheckt en we hebben een huisje vlakbij de ingang dus lekker makkelijk allemaal. De auto mag niet het park op namelijk, prima voor de kinderen hier.
Het huisje is prima, Erg ruim, met een lekker terras wat uitkijkt op het dal. En rustig hier. Er zijn twee ruime slaapkamers, een badkamer en nog een aparte wc. De huiskamer is ook erg ruim en een mooie keuken met vaatwasser en magnetron.

Een beetje uitgepakt, toen zijn weer even teruggereden naar Tata. Hier is namelijk een super Tesco supermarkt. Wat boodschapjes gehaald en mich keek zijn ogen uit bij de heerlijke dingen die ze daar hadden, worsten enz.

Toen we thuis waren eerst even maar gegeten en nog heerlijk in de tuin gezeten. Een goed begin van de vakantie zo!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.