Vakantie Hongarije dag 9

Vandaag zijn we naar het balaton meer gereden. Een ritje van 150 km. Bij het balaton meer zit namelijk Skydive balaton en Michael wil daar een sprong gaan maken. Rond half 9 vertrokken en we waren er rond half 11. Mooie Dropzone met een heerlijk terras, een bistrootje en een mooi landingsterrein. Goed toeven dus. Michael had zich ingeschreven en zat helaas in pas in stick 8 en stick 3 was net omhoog gegaan. Even geduld dus nog. De zon scheen, ik had genoeg te lezen bij me en mich vermaakte zich daar ook.
Michael nam een pannenkoek en ik een broodje en toen was hij aan de beurt.
Ze gaan daar in een helicopter omhoog en vliegen dan richting het meer en dan boven het meer ongeveer springen ze er uit.
Ik zat op het terras Te kijken waar hij bleef en ja hoor daar zag ik de oranje gele parachute van Michael hij kwam mooi binnen en landen weer mooi op zijn voetjes, sprong 493 zit er ook weer op. Niet gekozen voor een volgende sprong want dan moesten we weer lang wachten.
We hebben de toeristische route teruggenomen, nog even bij de Tesco boodschappen gedaan, gelijk maar voor 2 dagen dan hoeven we dat morgen niet te doen.
Na weer een mooie dag in het mooie Hongarije gaan we nu terug naar het huisje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.