21 april 2017 Rondreis Sri Lanka, Malediven

Om half 3 s nachts ging de wekker want om 3 uur stond Dejan klaar om on naar het vliegveld te brengen. Pff wat een tijd.

Wel grappig om te zien om stil de stad is s nachts vergeleken met overdag. We gingen over de snelweg en na ongeveer 45 minuten waren we bij het vliegveld. We konden nog niet inchecken maar moesten we al door de 1e controle post. Na een tijdje gewacht te hebben, konden we inchecken en naar de douane. Hier moesten we ook wel even in de rij staan om een stempel te krijgen dat we Sri Lanka uitgingen. Nog even wat gedronken bij de Delifrance en toen konden we het vliegtuig in.

Het was een vlucht van een uurtje en we kregen ook nog iets te eten, smaakte iets minder dan op de heenreis met Emirates. We zijn geland op Male en daar moesten we even wachten op 2 andere die ook naar ons eiland gingen. Dit keer geen bustransfer , maar met de speedboot.

Wat ging dat hard zeg, en wat een klappers maakte hij op het water. Na ongeveer 45 minuten varen en onderweg al verschillende bountyeilanden gezien te hebben kwamen we aan op ons bounty eiland. 

Het is hier super gaaf, we hebben een huisje met uitzicht op zee met 2 heerlijke ligbedden. We hebben vandaag al heerlijk gesnorkeld en vissen gezien. 

S avonds was het buffer iets minder, maar tussen de middag hadden we lekker gegeten .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.